Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

13 Oct
Utorok 20:00 - 21:30

Trvanie 90 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné Voľný

Chór vážskych muzikantov: live stream
120613963_10157304003207175_4823936

V septembri v roku 1980 sa nám, spolužiakom narodilo spoločné dieťa. Boli sme vtedy tretiaci na Gymnáziu Jurija Alexejeviča Gagarina Nazvali sme ho Chór. Chór vážskych muzikantov, alebo ak chcete tak CHVM . Dnes sa dožíva 40 rokov. Prežili sme spolu detské choroby, pubertu, dospelosť , bláznivé a hektické koncerty a večierky. Teraz prežívame zrelý vek mužov v najlepších rokoch. Tá štyridsiatka našej ķapely si zaslúži poriadnu oslavu. To sme si povedali keď mala kapela desať, dvadsať, tridsať rokov. Oslavy bolí vždy pompéznejšie s pribúdajúcimi rokmi, lebo nikto netuší , či o ďalších desať rokov bude znova oslava. Do prípravy tejto oslavy sme vložili naozaj veľkú kopu energie. Nemal to byť nejaký obyčajný koncert, ale veľká estráda za prítomnosti našich spriatelených kapiel, ktoré s nami kráčali tou istou cestou tŕnistėho undergroundu. Na tom výročnom koncerte ktorý sa mal konať v trenčianskom klube Piano 10.10.2020 malo vystúpiť okrem CHVM pätnásť skupín .
ŠMOX, BEZ LADU A SKLADU, AB NORMAL, CAPTAIN SLICE. KARPATSKÉ CHRBÁTY, VYDRAPENÁ BUŽÍRKA PUNK SYSTÉM, FREE VARLATA ANGEL VOICES, VRBOVSKÍ VÍŤAZI, JEŠTË JSME SE NEDOHODLI, ĽAHKÁ MÚZA, SBOR HUDBY, SDRUŽENÍ RODIČÚ A PŘÁTEL ROPY, JANOTA 1935, DIE RETARDOVANÝ KOKSOPLYN, VYJEBANÍ MELANCHOLICI.
Bohužiaľ korona vírus nám zatiahol oponu a zmenil plány. Žiaden pompézny koncert sa nekoná. Preto sme sa rozhodli pre samostatný stream koncert našej kapely v skúšobni CHVM v Trenčíne v spolupráci s Klubom Lúč, v ktorom sme vyrastali a s AS TRENČÍN. Ďakujeme za podporu!

Zároveň chceme pokrstiť aj nový album Chliev. Aj USB s komplet tvorbou CHVM a filmom
CHVM 40 rokov v podzemí