Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

24 Sep
Štvrtok 20:00 - 22:00

Trvanie 120 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / rezervácie € 6 / na mieste

LETO S MONIKOU: NAŽIVO AJ ONLINE
LetosMonikouband_web

Vzhľadom na aktuálne opatrenia RUVZ Trenčín pre hromadné podujatia bude koncert prebiehať za týchto hygienicko-bezpečnostných opatrení:
1. Dezinfekcia rúk na vstupe
2. Šachovnicové sedenie v hľadisku (povinné rozostupy, rúška)
3. Bar bude otvorený až po skončení koncertu

 

Uvedomujeme si, že situácia neprináša tradičný "divácky komfort", no na druhej strane ponúka zaujímavú skúsenosť, ktorá sa môže transformovať do "happeningového zážitku", ktorý bude vysielaný online. Hlavu hore!


Leto s Monikou je solový projekt pesničkárky a skladateľky filmovej hudby Moniky Midriakové. Tá sa po rozpade projektu Monikino Kino začala venovať svojej solovej tvorbe a v roku 2018 vydala debutový eponymný album ‘Leto s Monikou’ na labelu SLNKO RECORDS. Nahrávka plná osobných piesní, v ktorých se Monika vyrovnává s nástrahami dospelého života, osamelosti a osobnými stratami, uhranuli poslucháčov aj hudobnú kritiku a priniesla jej ocenenie Debut roka na slovenských Radio_Head Awards. Monika aktuálne hrá s trojčlennou živou kapelou.

Live stream môžte sledovať na https://zije.klubluc.sk/