Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

12 Sep
Sobota 20:00 - 23:00

Trvanie 180 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 5 / rezervácie € 7 / na mieste

JONATAN PASTIRČÁK (Pjoni, Isama Zing) & AUTUMNIST: AUTUMATA
Beznzvu-1

Jonatan Patirčák je producent, hudobník a skladateľ filmovej hudby, vystupujúci pod pseudonymami ISAMA ZING a PJONI. Pôsobí na československej hudobnej scéne už vyše 15 rokov. Vo svojich 10 rokoch založil duo Tucan, s producentom Adamom Matejom (Ink Midget). Neskôr vytvorili elektronický projekt Ink Midget & Pjoni, ktorý vyústil do ich sólových dráh. V súčasnosti okrem svojich performance, hráva aj s pesničkárkou Katarzia, s ktorou sa stretli pri spolupráci na hudbe do divadelnej hry pre SND, Antigona. Jonatan sa v posledných rokoch podieľal na produkcii mnohých výrazných albumov na českej a slovenskej scéne, ako napríklad Zvíře jménem podzim – Září, Zrní – Nebeský klid, Katarzia – Antigona a na jej poslednom albume Celibát. Skomponoval hudbu do filmov Špina, V Síti, Mečiar a ďaľších. Zároveň je autorom viacerých audiovizuálnych inštalácií, v spolupráci s vizuálnych géniom Janom Šickom. Pod pseudonymom Isama Zing bol súčasťou medzinárodnej platfromy pre experimentálnu hudbu a nové médiá: Shape platform.


Autumnist je obvykle päť až sedemčlenná živo-elektronická kapela s autorskou videoprojekciou. V tejto špeciálnej dobe Vlado Ďurajka odohrá mimoriadne set iba s podporou svojich laptopov a iného hardwaru. Večer samotný ukáže, či dá vo väčšej miere prednosť živej manipulácii zvuku alebo vizuálu.