Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

01 Nov
Piatok 21:00

Trvanie 180 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 6 / na mieste

Secret Session + Personal Spaces
Secretsession_web

SECRET SESSION
je pestrocková (nie je to preklep) kapela, ktorá hrá rockovú hudbu na rôzne spôsoby, asi najbližšie kvetinovej estetike a hodnotám okolo Woodstocku. V košatých autorských skladbách počuť ozveny americkej psychedélie a roots music, britského art rocku, hipisáckeho pesničkárenia či bluesového prístupu k improvizácii. Všetko toto je ale filtrované cez rozmanité osobnosti, svetonázor a snahu o invenciu a hlavne o úprimné sebavyjadrenie pomocou silných piesní. Dôraz je kladený na atmosféru, melódiu, feeling a unikátnosť ducha každej jednej kompozície. Pracujú s dynamickými oblúkmi a absurditami, viachlasnými spevmi, rôznymi farbami nástrojov,efektov či textovými slovnými hračkami.

Hudbu naživo spájajú s výtvarným umením, keď počas hrania na kapelu meotaristka na kapelu projektuje svoju "Liquid Light Show". Je to zmes olejov, farieb, alkoholov, prírodnín a iných rôznych predmetov a tekutín, ktoré vytvárajú v reálnom čase psychedelický efekt a unikátny zážitok, bez použitia počítača, či iných technológií.

https://www.facebook.com/secretsessionsk/

PERSONAL SPACES
sa vo svojej tvorbe inšpiruje najmä psychedelickou hudbou a atmosférickým post-rockom. V priebehu svojej koncertnej kariéry okrem iného predskakovali v trenčianskom klube Lúč americkej garage-bluesovej speváčke Shilpe Ray. Minulý rok odohrali niekoľko koncertov napríklad na festivale Hviezdne Noci v Bytči alebo festivale Who Needs Lyrics v Bratislave. Dôležitou zložkou ich hudby je improvizácia. Práve vďaka nej majú jednotliví členovia kapely možnosť rozvíjať svoj osobný priestor a vytvoriť vlastným hudobným vkladom konzistentné štruktúry.

https://www.facebook.com/personalspacess/