Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

23 Mar
Sobota 20:00 - 23:00

Trvanie 180 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 6 / rezervácie € 8 / na mieste

MARIÁN SLÁVKA + GENIUS LOCCI !!! ZRUŠENÉ !!!
365_slavka

!!! POZOR - AKCIA ZRUŠENÁ !!!

O náhradnom termíne vás budeme informovať

Ďakujeme za pochopenie!

----------------------------------------------------------------------

MARIÁN SLÁVKA

Bubeník, klavirista, skladateľ, učiteľ na základnej umeleckej škole, absolvent konzervatória, kávový závislák, manžel a otec. V minulosti hral napríklad s IMT Smile a Sounds Like This. Dnes pôsobí v kapelách Longital, Talent Transport a oživenom projekte Deža Ursinyho, muzikáli Peter a Lucia. Jeden z najkreatívnejších a najagilnejších slovenských bubeníkov sa v poslednom období ukazuje aj ako veľmi talentovaný skladateľ.
V septembri 2017 mu vyšiel debutový album vLáska.

GENIUS LOCCI

Hudobný projekt dvoch sestier a spriaznených hudobníkov nesúci sa v žánroch indie folk / dream pop s autorskou tvorbou, spievanou v angličtine. Za takmer tri roky svojej existencie odohrali množstvo koncertov v music cluboch, ale aj na hudobných a filmových festivaloch, slávnostnom odovzdávaní divadelných cien DOSKY, showcase festivaly Waves Bratislava a Liveurope Showcase vo Varšave. Vystúpili ako predkapela pred umelcami Tom Odell a Passenger, majú za sebou aj účinkovanie na festivaloch Grape, Bažant Pohoda, českej Besede u Bigbítu, koncert na A38 Ship v Budapešti, a mnoho iných.. Kapela bola nominovaná v kategórii "Objav roka" vrámci hudobných ocenení Radio Head Awards 2014. V máji 2014 GENIUS LOCCI vydali na vlastné náklady EP "Innate", ktoré otvorilo obdobie dvojročného koncertovania. V lete 2016 sa túžba zhmotniť skladby, ktoré bolo možné počuť doteraz len na koncertoch, konečne zrealizovala nahrávkou debutového CD "PRESENCE". To ale nie je všetko. Album obsahuje okrem týchto skladieb v duchu živých vystúpení aj ďalšie CD s príznačným názvom "PRESENTS". Obsahuje nové aj staršie skladby v pôvodnom znení "priamo z detskej izby", bez kapelnej úpravy, nahraté v domácom štúdiu. Album "GENIUS LOCCI presents PRESENCE" je teda predstavením rôznorodosti a invenčnosti, spojením nekonvenčnosti, osobitosti a trošky odvahy. Neočakávajte však žiaden experiment, ale 27 pesničkový debut, ktorý prináša poslucháčom už známe piesne a aj dosiaľ nezverejnenú tvorbu.