Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

09 Mar
Sobota 20:00 - 23:00

Trvanie 90 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / rezervácie € 6 / na mieste

52 Hertz Whale + Personal Spaces
365_52hertz

52 Hertz Whale (BA)

Bratislavské hlučné veľryby, a.k.a. 52 Hertz Whale, sa na sklonku minulého roku vrátili z vyše dvojtýždňového turné po Čechách, Poľsku, Nemecku a Belgicku, ktoré absolvovali s bratskou kapelou Shallov a v marci sa chystajú vplávať aj do domácich vôd. Čaká ich totiž prvé oficiálne turné po slovenských kluboch. Svojou mohutnou plutvou udrú konkrétne v siedmych mestách a kluboch. Poprad, Brezno, Považská Bystrica, Trenčín, Trnava, Liptovský Mikuláš a Nitra sú miesta, kde si budete môcť najbližšie vychutnať koncerty veľrýb, známe svojou energiou, autentickosťou a hlučnosťou. Kapela okrem materiálu z predchádzajúcich dvoch nahrávok predstaví aj nové piesne a tešia sa na túto cestu, ktorú nazvali kompaktne Oh My Sanity, You’re Never There But Here You´ve Got a Tour!
Ich hudba pripomenie kapely ako Preoccupations, Interpol alebo Mewithoutyou. Je nahnevaná, divoká a melancholická, preplnená energiou a netrpezlivosťou. V roku 2015 vydali rovnomenné EP, ktoré nasledoval v roku 2017 ich debutový album "I've met a lot of people". V tom istom roku vystúpili na festivale Pohoda. Okrem toho odohrali mnoho koncertov doma aj v zahraničí s kapelami zvučných mien, ako Algiers (USA), The Underground Youth (UK),The Physics House Band (UK), Les Discrets (FR). V roku 2018 kapela na pozvanie hudobného magazínu Fullmoon vystúpila na najväčšom českom klubovom festivale Žižkovská noc. Momentálne pracujú na novom materiály, z ktorého minimálne titulnú pieseň tohto turné (Oh My Sanity, You’re Never There But Here You’ve Got a Point) budete mať možnosť počuť snáď aj vo vašom meste!

Personal Spaces (TN)

Päť členná kapela z Trenčína. Hráme inštrumentálnu hudbu inšpirovanú psychedelickým rockom a post rockom. Ako ucelená kapela hrávame spolu od roku 2016. Prelomovým bol pre nás koncert v našom lokálnom klube Lúč, kde sme supportovali americkej speváčke Shilpe Ray a koncert na minuloročnom festivale Hviezdne Noci v Bytči. V najbližšej dobe sa chystáme nahrať EP a koncertovať.