Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

01 Dec
Sobota 20:00 - 23:00

Trvanie 120 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / rezervácie € 6 / na mieste

PANÁČIK: AUDIOVISUAL ROMANCE
365_panacik

Panáčik na turné počas jesene a zimy. Tohto ročné vystúpenia sú pojaté ako hybridná verzia svojich vlastných vystúpení, minulých - ako ohyb materiálu z ešte nevydaného albumu, plánovaného na rok 2019 a scénických, audiovizuálnych kompozícií presakujúcich aj z iných jeho projektov.

 

Dievčenská kapela.

 

PANÁČIK

Hudobný skladateľ, vizuálny tvorca a interpret Tomáš Moravanský, ktorý vystupuje pod pseudonymom „Panáčik“ je autorom krátkych filmov, divadelných hier, opery, choreografií a v neposlednom rade literatúry a galerijných inštalácií. Tvorí na poli súčasnej vážnej hudby, kontrastujúcej s mozaikami populárnych hudobných štýlov, elektroniky, experimentálnych koláží a polyfónnej hudby. Tomáš Moravanský v súčasnej dobe spolupracuje s mladými osobnosťami fyzického divadla v Českej republike, s ktorými taktiež vystupuje. V koncertnom prevedení vystupuje ako hudobná a scénická performancia, ktorá je koncipovaná ako minimalistický tableau vivant, teda živá obrazová kompozícia prenesená na pódium.