Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

30 Nov
Piatok 21:00 - 04:00

Trvanie 420 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 3 / na mieste

SOUNDSYSTEM MOVEMENT VI.
365_SM6 V poradí šiesta edícia Soundsystém movementu v Klube Lúč, tentokrát prinesie špeciálnych hostí. Z hlavného mesta k nám zavíta Mc Grem a z Prešova APG!/Reggaenade soundsystem/ O zvuk sa postará Dub from the ground soundsystem a selektaz Botanic, Boa, Matty. Na majku sa k ním pridajú Kavi a Mc Dollar.
MC Grem
Grem je poľský spevak raggamuffin a rapper ovplyvnený DNB žijúci v Krakove a Bratislave. Na undergroundovej scéne reggae a hip-hop posobí už dlhé roky a za ten cas bol súčasťou mnohých hudobných projektov. Momentálne spolutvorí bratislavský Konekshan a krakovský WOOFpaq. Zahral stovky koncertov v Poľsku, Slovensku a v Česku, okrem ineho vystúpil na niekoľkych ediciách Uprising Festivalu a tento rok aj na Beats for Love.
APG! z prešovského Reggaenade Soundsystému je už pár rokov súčasťou lokálnej reggae scény ako selektor a promotér. Ako rezidenta legendárnych Regenerácií ho môžete počuť v prešovskom Wave Klube, kde hráva predovšetkým reggae, dub a dancehall. Voľnú ruku vo svojej selekcii má na párties pod názvom Mash it up!, kde popri jeho srdcových žánroch zvykne zablúdiť aj do balkánu, junglu a iných okrajových žánrov. Ako selektor mal možnosť si zahrať s nespočetným množstvom DJ`s a MC`s - napr.: Deadly Hunta, Cornerstone Roots, Medial Banana, Jazzy, Vec, Hafner, Rida Radar, Riddim Tuffa… Ako organizátora ho môžete poznať z akcií Amfik Dubs, kde predstavil Djiman Soundsystem, ale aj mighty Imperial Soundsystem a v neposlednom rade aj z troch ročníkov outdoor soundsystem weekendera pod názvom Soundsystem Culture.