Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

26 Oct
Piatok 18:00 - 03:00

Trvanie 45 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 2 / rezervácie € 3 / na mieste

MARKETING A AUTORSKÉ PRÁVA PRE HUDOBNÍKOV + DJ LIXX & TWIST
365_LALA Marketing a autorské práva pre hudobníkov
Čo všetko obnáša propagácia a PR koncertov, albumov a hudobných aktivít? Aké sú novinky v social media s dôrazom na prostredie hudby? Prečo potrebujeme organizácie zastupujúce autorov a ako nám môžu pomôcť? Na podujatí v réžii občianskeho združenia LALA Slovak Music Export sa budeme rozprávať o autorských právach a marketingu v hudbe. Vystúpia zaujímaví hostia zo strany marketérov, PR-istov aj zástupcov organizácie SOZA.
LIXX
Lixx je rodák zo západoslovenského mesta Trnava, kde momentálne žije aj tvorí. Jeho pôsobenie na hudobnej scéne zahŕňa nespočetné množstvo aktivít. Už vyše 18 rokov sa venuje djingu, v ktorom hlavnú úlohu hrá drum&bass. V roku 2001 stál za vznikom úspešnej, dnes už neexistujúcej drum&bassovej párty Beatz, ktorej história sa písala viac, než 9 rokov. O čosi neskôr dostáva priestor v Rádiu_FM a dnes už jedenásty rok pripravuje, vysiela a moderuje pravidelnú reláciu o drum&basse – SIGNAll_FM. Okrem iného má za sebou redakčnú prácu pre viaceré online aj offline hudobné magazíny a po bohatých promotérskych skúsenostiach z minulosti sa aktuálne venuje organizovaniu klubových drum&bass nocí BASSHAZE, SIGNAll_FM Night a so značkou SIGNAll_FM sa podieľa aj na väčších eventoch, či festivaloch. Vďaka nim na Slovensku vystúpili často po prvýkrát mená ako Calibre, DRS, Alix Perez, Technimatic, LSB, SpectraSoul, Rockwell, Phil Tangent, Tokyo Prose, Makoto, Commix, Dub Phizix & Strategy, Zero T a mnoho ďalších. Lixx je trojnásobným držiteľom ocenenia “Najlepší slovenský drum&bassový DJ” podľa ankety Slovak Drum&Bass Awards. V roku 2012 sa mu podarilo vyhrať djskú súťaž prestížneho festivalu Sunandbass na Sardínii. Práve atmosféra tohto fantastického eventu ovplyvňuje počas posledných rokov jeho hudobné chúťky. Okrem drum&bassu v djingu príležitostne zabŕda aj do eklektickej, žánrovo neohraničenej listeningovej hudby v rámci projektu Subliminal. Hovorí o sebe, že je idealista, ktorý má rád dobrú hudbu. Zdá sa, že práve tá sa stala neoddeliteľnou súčasťou jeho života.
TWIST

Dj Twist vlastným menom Tomáš Chorvát je členom trenčianskeho bookingu TNT_Crew.K elektronickej hudbe sa dostal v roku 2005.Hlavne kupovaním rôznych časopisov o hudbe.O rok neskôr sa rozhodol zadovážiť si svoje Technicsy.Tak začal doma trénovať a zdokonaľovať sa v mixovaní.Spočiatku sa venoval čisto len Minimalu a jeho odnožiam,potom prislo aj Techno,DrumNBass a nakoniec aj DubStep.Prvý krát sa postavil za gramofony v dnes už neexistujúcom klube LeeLoo Station v Trenčíne.Potom začal hrávať v miestnych kluboch a aj v mestách v širokom okolí.Zahral si v kluboch ako SubClub,KlubDole,KC Dunaj,na festivale BeeFree a v kluboch v CZ.V júni 2013 dostal pozvanie zahrať si v drumnbassovej show SIGNAII_FM na Rádiu_FM po ktorej odvysielaní mal pozitívne ohlasy.Pri hraní kladie veľký dôraz technickému prevedeniu mixingu,prácu s publikom a takisto aj výberu trackov.Doteraz zostal verný Houseu a DrumNBassu.