Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

23 Oct
Utorok 20:00 - 23:00

Trvanie 180 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 3 / rezervácie € 5 / na mieste

CHARMSOVE DETI
365_chd Šanca, že si vypočujete Charmsove deti naživo je menšia ako stretnúť na pravé poludnie rysa ostrovida na Mierovom Námestí. Spontánne mixujú rock, punk, rap, funk, jazz, básne a občas improvizujú. Vychádzajú z podzemnej garážovej poetiky 90-tych rokov. Vokály a poéziu vytvárajú výtvarník Marsel Onisko a rapper Den Da Funk. Svoje prvé a posledné turné venujú všetkým zaniknutým garážovým skupinám. „Hudba je pre mňa najviac, lebo ju nevidno a je to číra neuchopiteľná energia,“ La Aramisova, zakladajúci a neviditeľný člen kapely.
Kapela hrá v intervale raz za dvadsať rokov. Založil ju filmový režisér La Aramisova spriateľmi a jeho duch je stále prítomný. Na začiatku roku 2018 vyšiel prvý demo album Jam Passion - výber z doteraz nevydaných imaginárnych albumov, ktoré by kapela pravdepodobne nahrala za posledných dvadsať rokov, ak by sa nerozpadla hneď po prvom koncerte v Žiline roku 1997.
„Hranie je sviatok, oslava, tak sa príďte pridať. Rozdáme vám všetko, čo máme - radosť aj smútok, nekonečnú kazašskú step, chandru, ale hlavne detskú radosť,“ gitarista a jeden zo za/s/kladateľov Robo Blaško.