Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

18 Sep
Utorok 18:00 - 19:30

Trvanie 90 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné Voľný

CHOICES: PREČO ROBÍME TO, ČO ROBÍME
KlublucTN80 Rozhovor s Luciou Alakšovou, klinickou psychologičkou z Onkologického ústavu Sv. Alžbety a zakladateľkou občianskeho združenia Smaragdy, a Martinom Kurucom, sociálnym pedagógom a výskumným pracovníkom Centra pedagogického výskumu Univerzity Komenského, o našej vnútornej motivácii a o tom, čo ju podporuje a čo oslabuje. Moderuje Ivan Ježík z Voices. Projekt podporuje Nadačný fond Telekom pri Nadácii Pontis. Vstup je voľný.
Motivácia aktivuje naše správanie. Rozhoduje, ktoré svoje potreby uspokojíme a aké ciele sa podujmeme dosiahnuť. Ovplyvňuje našu úspešnosť a životnú spokojnosť, oplatí sa preto o nej vedieť viac. Koľko motivácie je akurát a odkiaľ má prísť? Kedy hovoríme o vonkajšej a vnútornej, o pozitívnej a negatívnej motivácii? Čo motivuje človeka učiť sa? Čo motivuje onkologického pacienta vyliečiť sa? Čím môžeme ako učitelia alebo rodičia najlepšie pomôcť deťom získať ozajstnú vnútornú motiváciu? Čo od nás potrebujú pacienti s onkologickým ochorením (alebo naši blízki v inej zložitej situácii) a čo si trebárs vôbec neprajú, ale my si to v snahe pomôcť im myslíme?
Viac o hosťoch podujatia na www.choices.sk.