Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

03 Jun
Nedeľa 20:00 - 23:00

Trvanie 180 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné rezervácie

OR (CZ) + VLNĚNA (CZ)
365_OR

OR (CZ) silver-rocket records
Čo sa stane, keď se do kotla hodí niekoľko bubnov, činely, otlčená gitara, primerane drnčiaca basa, pár zoesilovačov, nejaký ten reprák, káble, trsátka, efekty, mikrofón, jeden womanizer, jeden mäsiar a naklonovaný Kurt Cobain? Títo chlapci vypadajú, že nevedia do 5 napočítat a celý život sa potajú s pivem v ruke pred rockovými klubmi, ale nenechajte se zmiasť. Ovládajú všetko, čo potrebuje homo sapiens v 21. storočí k dôstojnej existencií: gitara, basa a bicie prežijú aj Keitha Richardsa!

https://ornoise.bandcamp.com/

https://ornoise.wordpress.com/


VLNĚNA (CZ) silver-rocket records
Prečo je Brno hlavné mesto sveta? Pretože Vlněna... Trojica trás našla cieľ v starej rozpadnutej továrni - a medzi opadanou omietkou a smutnými tehlami vznikla živá hmota. Nestává se tak často, aby členovia skvelých kapiel dali dohromady dalšiu skvelú kapelu, ale výnimka potvrdzuje pravidlo... Elektrická i akusticky čistá tvár Vlněny se prelínajú ako trasy, ktoré už nevedú do továrne, ale genius loci zostáva. Tehly sú večné, omietka ich drží, prach im spieva...


https://tohlemestomaka.wordpress.com/

https://tape-ty.bandcamp.com/album/kurac-vln-na-split

http://www.silver-rocket.org/katalog/vlnena-decka-posledniho-domu