Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

15 May
Utorok 18:00 - 19:30

Trvanie 90 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné Voľný

CHOICES: O ĽUĎOCH A VZŤAHOCH
Klubluc1505 Májový rozhovor bude o partnerských vzťahoch. Hoci niekedy uprednostňujeme život bez záväzkov a do manželstiev vstupujeme čoraz starší, väčšina z nás chce žiť v šťastnom partnerskom vzťahu. Čo sa s vzťahmi deje? Sú menej kvalitné ako bývali? Očakávame v nich niečo iné ako chceli kedysi naši rodičia? Máme počúvať ich rady? Ako na vzťahy vplývajú spoločenské očakávania a naša výchova? Koľko úprimnosti vzťahy potrebujú a koľko znesú? Prečo prichádza k nevere a máme ju partnerovi priznať? Prečo sa ľahko rozchádzame a kedy je rozvod správnym riešením? Ako vyzerá párová terapia? Prináša výsledky? Čo je emocionálna rezonancia partnerov a ako ju môžeme vo vzťahu rozvíjať?
Pozývame vás na stretnutie s psychologičkou a psychoterapeutkou Júliou Halamovou. Porozprávame sa o tom, ako sa menia partnerské vzťahy, čo ich ovplyvňuje, ako si ich udržať a možno aj zlepšovať. Podujatie série Choices moderuje Ivan Ježík. Projekt podporuje Nadačný fond Telekom pri Nadácii Pontis.
Júlia Halamová je psychologička, psychoterapeutka so súkromnou praxou, ktorá zároveň učí na Fakulte sociálnych a ekonomických vied UK v Bratislave. Je absolventkou dlhodobého vzdelávania v terapii zameranej na emócie, v systemickej terapii a v budovaní komunít podľa Scotta Pecka. Profesijne sa orientuje na psychológiu emócií, komunitnú psychológiu, poradenskú psychológiu a psychoterapiu. Myslí si, že každý z nás potrebuje mať jedného, dvoch či troch blízkych ľudí, na ktorých je emočne naviazaný a od ktorých odvodzuje svoju emočnú pohodu, a je príjemné, ak je pre nás takým človekom partner, s ktorým žijeme.