Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

24 Mar
Sobota 21:00 - 23:00

Trvanie 120 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / na mieste

PISITAKUN (Thajsko)
365_pisitakun PISITAKUN je multidisciplinárny umelec pôvodom z Bangkoku (Thajsko). Vizuálnemu umeniu a hudbe sa plnohodnotne venuje asi od roku 2014. Vo svojej tvorbe kombinuje rôzne média, experimentuje so syntetickými zvukmi alebo naopak s tradičnými hudobnými nástrojmi a inšpiráciu čerpá napríklad aj z historických udalostí. V roku 2016 dokončil album "Black Country", ktorý rieši potemnelú situáciu a rozpoltenosť krajiny v ktorej žije.
Zatiaľ čo sa súčasné thajské dejiny aktuálne vyvíjajú pod stanným právom, po vojenskom prevrate z 22. Mája 2014 – už trinástom od pádu absolútnej monarchie v roku 1932 – Pisitakunová tvora predstavuje jednoznačný odklon od tvorby jeho thajských rovesníkov: spochybňuje základné a čo raz viac univerzálne hodnoty bez toho, aby iba popieral korupčnú realitu alebo ju úhľadne ospravedlňoval. Pisitakunová tvorba je postavená na politickej špekulácii a na externých a interných frustráciách ktorým autor čelí.
https://soundcloud.com/pisitakun
https://www.facebook.com/pisitakun/
http://www.pisitakun.com