Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

20 Jan
Sobota 20:00 - 01:00

Trvanie 300 min

Miesto štúdio M@S

Vstupné Voľný

BOLKA + ADAM JURASZEK + ANDREJ DANÓCZI
365_BOLKA BOLKA
Bolka (Matúš Kobolka) je slovenský hudobník a performér, spätý s bratislavskou experimentálnou scénou, ktorý podľa jeho vlastných slov "hrá na počítači". Jeho sólo performance osciluje na hranici medzi hedonistickým humorom a vážnosťou, spájajúc hravú performance s kultúrou akademickej elektroakustickej hudby, ku ktorej Bolka pričuchol počas štúdia Sonológie v holandskom Haagu. ADAM JURASZEK
Adam Juraszek (1989) is a musician from London, currently based in the Netherlands where he is studying for an MMus at the Institute of Sonology at the Royal Conservatoire in The Hague. He has a background as a guitarist playing metal, math-rock and drone, and then later electronic styles like hip-hop and IDM. Under his performing alias ‘BZGRL’ he has produced remixes and various tracks for compilations that are available on tape. His research and musical practice involve exploring the intersections of musique concrète, noise music and underground club music by using eclectic sound sources (sometimes abstract and synthesized, sometimes field recordings, sometimes ‘found-sounds’ or radio broadcasts scraped or appropriated from the internet) and self-built software. The themes he tries to address include a sceptical attitude towards technology, artificiality, dystopian aesthetics and the juxtaposition or collision of different contextual codes and rhythmic signatures.
ANDREJ DANÓCZI
Andrej Danóczi aka Klára a Ján/René a Klára/, Electric Apple/Analog Apple/ umiestnil svoju produkciu do neobvyklého priestoru - tmavej miestnosti zbavenej akýchkoľvek svetelných zdrojov. Vďaka absencii svetla tak bude mať poslucháč možnosť vychutnať si temné ambientné plochy, záhadné, ťažko definovateľné ruchy či kakofonické vpády striedajúce sa s oddychovými pasážami oveľa sugestívnejšie a farebnejšie. Na odľahčenie zaznejú aj dve recyklácie - zvukové koláže zostavené z fragmentov známych seriálov a filmov - "Vrchní prchni!" a "30 případů majora Zemana".