Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

14 Oct
Sobota 19:00 - 23:00

Trvanie 240 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 5 / rezervácie € 5 / na mieste

UŽ JSME DOMA + FISHFACE + RUST2DUST + MIND THE GAP
365_UJD

Koncert legendárnych Už jsme doma v spoločnosti trenčianskych Fishface a ich hostí.
UŽ JSME DOMA
MIND THE GAP
Alternative Rock/Metal (BA)
RUST2DUST
Kapela Rust2Dust vznikla 9. 9. 2009 na troskách úspešnej bratislavskej skupiny Rumburax. Svoje sily spojili gitaristi Martin „Semish“ Semjan (Candy Core, Rumburax) a Martin „Ondro“ Ondrejička (Core F.S., Rumburax), basgitarista Richard „Richie“ Potzner (Core F.S., Rumburax), bubeník Marek Matejov (Canis Lupus, Rumburax) a mladý talentovaný spevák Tomáš „Bujón“ Buroň (Arva). Svoj oficiálny debut skupina odohrala v roku 2010 ako predkapela známej americkej formácie Lamb Of God v bratislavskom Majestic Music Clube. Žánrovo pokračuje Rust2Dust podobným smerom, stále je to kus poctivého nefalšovaného metalu obsahujúceho prvky groove, metalcoru, nu-metalu spolu s progressive metalu. Rok 2015 prínáša do R2D nový svieži vietor a po odchode Semisha a Richieho prichádza gitarista Michal Kolejak (známy tiež z kapiel [sic], Galadriel, či Bjükenen) a Ernő Csonga (Sick).
Korporat metal.
FISHFACE
Alternative metal (TN)
Trenčianska banda v 4 člennej zostave, ktorá sa prezentuje hlavne kvalitným live vystúpením s výborným zvukom a enegrickou show.Na svojom konte má tri albumy Fishface (2010), Nipples kingdom (2013) a Evil in Gold (2016). K poslednému albumu Evil in Gold boli natočené dva videoklipy a to na skladbu Empire a skladbu Promise. Po veľmi vydarenom lete 2017 a festivaloch ako napríklad Woodstock Poland, Mastes of rock Vizovice (CZ), Fajtfest (CZ), sa kapela vracia do klubov. Veľa klubových koncertov však na túto jeseň a zimu neplánuje, pretože momentálne začala s prácou na novom albume, ktorý by plánuje vydať v novom roku 2018.