Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

23 Sep
Sobota 21:00 - 02:00

Trvanie 45 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné Voľný

HALA SYMPÓZIUM: LOKÁL + VENTOLIN + DASH
365_HALA Sprievodné podujatie v rámci podujatia Hala sympózium. 
Vernisáž & happening Lokál + DJ VENTOLIN, DASH.

VENTOLIN

DASH
Talentovaná DJka, která se za gramofony postavila před pěti lety, má dnes, zejména na pražské hudebné scéně, vybudované solidní jméno. V hudbě dává přednost především technu a tíhne k industriálnímu temnému zvuku s příklonem k IDM a dalším experimentálním subžánrům. Její sety jsou precizně poskládané a nepostrádají silnou příběhovou linku. Díky potemnělé náladě, která je jim vlastní, navíc dovede vždycky vtáhnout do děje.
https://soundcloud.com/dash-3

Formou 3 - dňovej udalosti prebehne od 21. - 23. septembra 5. ročník sympózia súčasného umenia, ktorý ponúkne inštalácie, objekty, performancie a iné druhy nového divadla, výstavy, diskusie a prednášky vo verejnom priestore centra mesta, ale aj na niekoľkých interiérových lokalitách. Počas týchto dní uvidíte okolo 20 výstupov reflektujúcich tendencie a formy slovenkého vizuálneho umenia. Ambíciou projektu HALA bolo počas posledných štyroch rokov vytvorenie špecifického priestoru určeného na prezentáciu aktuálneho vizuálneho umenia pre trenčianske publikum. V minulých ročníkoch 6 - dňové sympózium situované do areálu bývalej textilnej fabriky Merina, či bývalých bavlnárskych závodov predstavovalo priestor vzniku multimediálnych výtvarnych diel, site-specific inštalácií, objektov, maliarskych diel, performancí, prostredníctvom ktorých autori reflektovali minulosť daného miesta. Medzi zúčastnenými autormi boli napríklad Lucia Tallová, Juraj Toman a Juraj Florek, Jaroslav Kyša, Ján Šicko, Patrícia Koyšová, Kristína Bukovčáková, Viktor Fuček a mnohí ďalší. Okrem etablovaných výtvarníkov, občianske združenie HALA zapájalo lokálnu strednú a základnú umeleckú školu, ale aj slovenské a medzinárodné vysoké školy výtvarných umení. Doposiaľ na sympóziu spolupracovalo viac než 200 autorov a študentov.