Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

22 Sep
Piatok 22:00 - 04:00

Trvanie 360 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné rezervácie

HALA SYMPÓZIUM: ISAMA ZING + DJ PURE + DETEKM
365_HALA

ISAMA ZING
Isama Zing je nový klubový projekt Jonatana Pastirčáka (Pjoni), ktorý je naživo dopĺňaný o minimalistické geometrické vizuály Michaely Chmelíčkovej (Planeta 220), ktoré sú naživo generované a ponúkajú divákom symbiotický audiovizuálny zážitok. Hudba Isama Zing je odrazom rôznorodosti vzájomne prepojených žánrov súčasnej elektronickej hudby. Kombinácia modulovaných field recordings s industriálnymi beatmi a krehkými melódiami, nepriamo ilustruje dozvuk civilizačnej strojovosti, ktorá sa v tvorbe Isama Zing organicky rozdeľuje a znovu spája v celok skladieb.
https://twitter.com/isama_zing
23:00 DJ PURE
Peter Repik aka Dj Pure je jedným z pionierov detroit a minimal techna a na strednom Slovensku. Od roku 2000 odohral desiatky akcií po celom Slovensku, v Českej Republike, Poľsku, Maďarsku či UK. Ako dlhoročný rezident a promotér pravidelných akcií Soulmatez a Popular® Night v bratislavskom Nu Spirit-e udáva trendy v tanečnej i posluchovej hudbe, ktorej nechýba soul.

 DETEKM

Maroš Sabo je producent a live act z Trenčína. Ako Dj pôsobí od roku 2006, produkcii sa venuje od roku 2007 a so živým vystupovaním začal v roku 2009. Jeho produkcia je štýlovo rozmanitá a experimentálna od melancholických skladieb cez glitch, elektroniku až po minimal. Vystihuje ju precíznosť zvukov a na svoje si prídu najmä náročnejší poslucháči, ktorí vedia vychutnať a oceniť experimentálnosť a zároveň jednoduchosť. 

Maroš neostáva len pri vyššie uvedených činnostiach ale je zároveň organizátorom a tvorcom hudobného podujatia Interior Sounds. Jeho hudobné zručnosti mali pozitívny ohlas nie len v lokálnych kluboch, ale hosťoval aj v kluboch v Prahe, hral na festivale Pohoda, Wilsonic, Waves Bratislava, účinkoval v podcaste Wilsonic_FM a zahral živo v relácií Pohoda_FM s Bibou na Rádiu_FM.


http://www.halasympozium.sk/