Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

13 May
Sobota 21:00 - 04:00

Trvanie 420 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / rezervácie € 5 / na mieste

EXITAB NIGHT: BIOS + STROON + TITTINGUR
365_ETB Exitab tour: BIOS / STROON / TITTINGUR
Tekutá elektronika, minimalistický vibrafón verzus distortované gitarové plochy, monochromatický ambient, špinavé drone techno a iné pekné veci - večer v znamení aktuálneho diania pod značkou Exitab. 
BIOS
Najnovšia práca Jozefa Tušana a Borisa Sirku je koncepčne spätá so špecifickým druhom minerálov, ktoré svoju pravú, fluorescentnú tvár ukazujú len po zotmení. Čerstvý album Fluorescent Minerals (Exitab, 2017) kombinuje hypnotické drony, precízny sound dizajn, organickosť a špinu analógových krabičiek a gitarových plôch s kryštalicky čistou elektronikou.
STROON - Solar Preludes
So štyrmi EP, tuctom spoluprác a projektov (PPE, Cluster Ensemble, Sunrise Hangar) a niekoľkými soundtrackmi k nemým filmom, je Stroon jedným z najvšestrannejších hudobníkov na domácej pôde. Jeho sólo vystúpenia charakterizujú rovné mid-tempo bíty ako aj pomalšie experimentálne polohy pokryté synthovými plochami a minimalistickými harmóniami vibrafónu. Najnovší release Solar Preludes spája zvuk vibrafónu a skreslených gitár.
TITTINGUR
TITTINGUR je ťažkotonážne noise techno duo usadené medzi Bratislavou a Kodaňou. Ich intenzívna, úderná, takmer tanečná elektronika postavená na troskách niekdajšieho rovnomenného noise-rockového projektu nemá svojou ponurou lynchovskou atmosférou a špinavým zvukom ďaleko k tvorbe ľudí ako Tim Hecker, The Body či Container.