Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

02 Apr
Nedeľa 18:00 - 21:30

Trvanie 240 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 6 / rezervácie € 6 / na mieste

FESTIVAL CESTOU NECESTOU
365_FCN Cestou necestou po piatykrát v Trenčíne s troma inšpirujúcimi prezentáciami
http://www.cestounecestou.sk/podujatie/2017-04-02-trencin/
18:00 Petra Koláčková - Argentína a Čile (blonďavo a spontánne)
Ako sa dá 3 mesiace cestovať po Argentíne a Čile s palcom hore a bez cestovateľských plánov? 3 mesiace, precestovaných takmer 14 000 kilometrov, najkrajšia farba vody, lozenie po skalách v Patagónii, studený Koniec sveta aj najsuchšia nepolárna púšť na svete, preťažený palec od stopovania, couchsurfing, jazda na koni, lámajúci sa ľadovec a neuveriteľná láskavosť a pohostinnosť ľudí urobili z tejto cesty niečo nezabudnuteľné. Podelím sa s vami o zážitky a cestovateľské tipy a aj o to, aké to je, keď má človek viac šťastia ako rozumu.
19:20 Veronika Sivová - Svalbard - "chladný okraj" Nórska
Prezentácia bude o najsevernejšom mesta sveta, Longyearbyen, a ďalších prekrásnych miestach na arktickom Svalbarde. Okrem premietania fotografií v nej odoznejú aj zaujímavosti o živote na tomto jedinečnom mieste, ľadovcoch a ľadových medveďoch, ťažbe uhlia, Globálnom úložisku semien, či povinnosti nosiť strelnú zbraň ...
20:15 prestávka
20:30 Tomáš Vilček - Cesta okolo sveta Tomas World Expedition
Cestovateľská vášeň Tomáša prinútila zbaliť si caky-paky a vyraziť na vandrovku do sveta. Irán, Afganistan, India, Bolívia, Pobrežie Slonoviny a oveľa viac. Na ceste okolo sveta zažíva nevídané dobrodružstvá a stretáva mnoho inšpiratívnych ľudí. Ocitá sa zoči-voči občianskym vojnám, teplotným extrémom, pozerá do tváre tým najstrašidelnejším chudobám... Popritom stopuje tisíce kilometrov a kempuje v divočine pod miliónmi jagavých hviezd. Cestuje v čase, aby sa nadýchol čarovnej histórie a dotkol fascinujúcich kultúr.
Táto cesta vás vtiahne do silných exotík. Tak autenticky, až zabudnete, že ste na festivale. Pridajte sa k Tomášovi, bude to vzrušujúca jazda svetom.