Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

25 Nov
Piatok 18:00 - 19:30

Trvanie 90 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné Voľný

DISKUSIA: SLOVENSKO PO BREXITE
Prijmite naše pozvanie na diskusiu o Slovensku v EÚ po Brexite s poslancom parlamentu Ondrejom Dostálom, riaditeľom Konzervatívneho inštitútu M. R. Štefánika Petrom Gondom a ďalšími analytikmi, expertmi a publicistami.
Potvrdení diskutéri v Trenčíne: Ondrej Dostál (poslanec NR SR a predseda OKS), Peter Gonda (riaditeľ Konzervatívneho inštitútu M. R. Štefánika), Ivan Kuhn (analytik Konzervatívneho inštitútu M. R. Štefánika), Martin Mlýnek (ekonóm a podpredseda OKS), Juraj Petrovič (právnik a podpredseda OKS), Lukáš Krivošík (redaktor týždenníka .týždeň)
Prihlasovací formulár: Záujem o účasť na podujatí potvrďte najneskôr deň pred termínom konania diskusie v danom meste prostredníctvom prihlasovacieho formulára, ktorý je dostupný tu. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDbXec8yQSx_EkDw7o15Uv2-EA1f2BYrbGMfURNyLEs_XMVA/viewform
Sériu diskusií organizovaných Konzervatívnym inštitútom M. R. Štefánika podporila Aliancia konzervatívcov a reformistov v Európe.