Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

21 May
Sobota 20:00 - 02:00

Trvanie 360 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 5 / rezervácie € 6 / na mieste

MARTINA JAVOR BAND + CHRIS ELLYS
365_javor MARTINA JAVOR BAND
Martina Javor funguje s kapelou od roku 2008. V súčasnosti sa stabilizovala v kapelnej zostave Martina Javor (spev, gitara), Peter Bulík (elektrická gitara), Miloš Bulík (basgitara) a Ľuboš „Ežo“ Ambrozai (bicie). V apríli 2015 vydala svoj sólový debutový album White Lies Covered Eyes v spolupráci s vydavateľstvom Go2Stage, ktorý obsahuje 13 skladieb. Jej tvorba je zhomtnením osobných výpovedí, ktoré na jednej strane odhaľujú speváčkinu krehkosť, ale zároveň bez pátosu a s dávkou úprimnosti popisujú jej každodenné skúsenosti. Martinu Javor ste mali možnosť počuť na festivale Grape, Pohoda, Waves, Radio_Head Awards festivale a mnohých iných akciách.
https://soundcloud.com/martina-javor
CHRIS ELLYS (indiefolk)
Sólo interprét z Prešova putujúci mestami s rapídne zväčšujúcim sa rozhľadom o mestách a krajinách spievajúc o svojich zážitkoch s ľuďmi, pocitoch vo alebo po vzťahu a takisto aj o pocitoch z neznámeho. Chris-ove žánrové zameranie je vrámci Slovenska raritou. Inšpiráciami tohto umelca sú Simon & Garfunkel. Passenger a Stu Larsen. Vrámci svojho pôsobenia sa prezentoval vrámci BalconyTV a je členom projektu "Folkie" (projekt s cieľom združiť nezávislých pesničkárov a do budúcna organizovať koncerty vrámci domácej ale aj zahraničnej scény). Spolu s ním sú v projekte známejšie mená ako Jerguš Oravec alebo Zuzana Mikulcová. V minulosti sa prezentoval v Demovnici rádia_FM (projekt na podporu nádejných inteprétov) v ktorej sa umiestnil 2 týždne za sebou na 1.mieste v hlasovaní divákov. Momentálne pracuje na prípravách nového EP vrámci ktorého chystá aj európske klubové turné.