Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

23 Apr
Sobota 21:00 - 02:00

Trvanie 350 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / rezervácie € 5 / na mieste

DEATHS + MAYEN + STILL PARADE
365_bruso DEATHS
Takzvaný mrtvý kolektív, neboliDeaths, je projekt okolo týpka menom Igor Bruso. Debutoval úspěšným klipom vlastnej produkcie k singlu Karaoke Blues. Kapela po niekoľkomesačnej pauze vypustila do éteru singel Lonewolves, ktorý s veľkým nadšením zdieľali prestížne hudobné blogy z celého sveta. Úspech nezostal bez odozvy a Death podpísali zmluvu s prestížnym londýnskym labelom Love by Mistake, ktorý má pod svojou hlavičkou kapely ako IYES alebo Rude.
https://soundcloud.com/churchofdeaths
MAYEN
Dream pop, nostalgická nálada a rozostrené gitarové melódie odkazujú kapelu k britským indie kapelám prelomu 80. a 90. rokov. Pôvodne one-man projekt Lukáša Vydru časom doplnili druhý gitarista Lukáš Klavrza a basgitarista Josef Hradílek. Nové obsadenie prinieslo dynamickejší zvuk, ktorý ale neztráca nič zo svojej civilnosti a jednoduchosti (v dobrom slova zmysle). Pesničky s klasickou popovou štruktúrou nevtieravo plynú ako letný večer, bez úpornosti a prvoplánovej snahy zaujať. EP Mayen s názvom Elegy sa producentsky ujal Igor Bruso z berlínskeho kolektívu Deaths.
https://soundcloud.com/lukemayen
STILL PARADE
https://stillparade.bandcamp.com/album/fields