Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

11 Mar
Piatok 21:00 - 02:00

Trvanie 300 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / rezervácie € 5 / na mieste € 3 / študenti

THE ILLS + DJ KAYLA
365_theills THE ILLS (SK)
Dve gitary, basa, bicie a žiadny spev. The Ills si potrpia na hutný a hlučný sound, vycibrený vzájomne sa dopĺňajúcimi gitarovými vyhrávkami a podmanivými basovými linkami. Ich tvorba už škatuľky “post-rock” a “shoegaze” dávno presiahla, no svoje korene netaja a s vplyvmi math-rocku či sludge-u sa vrhajú do nových hudobných dobrodružstiev.
The Ills sú Martin Krajčír (gitara), Ľuboš Hodás (bicie), Peter Berák (basa) a Miro Luky (gitara).
Fungujúc od roku 2008, stihli odohrať vyše stovky klubových koncertov na Slovensku, v Dánsku, Nemecku, Rakúsku, Slovinsku, Chorvátsku, Srbsku, Macedónsku, Maďarsku, Poľsku, Česku, supportovali kapely ako And So I Watch You From Afar, God Is An Astronaut či Russian Circles a zahrali si okrem mnohých iných aj na Rock For People, Creepy Teepee či domácich festivaloch Wilsonic, Pohoda a Waves Bratislava. Ich atmosférické inštrumentálne skladby sa im doteraz podarilo zachytiť na dvoch EP-čkach a troch albumoch. Po debute To Wish Impossible Things (2010) a oceňovaných nahrávkach Splendor (2012) a Zoya (2014), v súčasnosti dokončili svoj štvrtý album, ktorý vyjde v prvej polovici tohto roka.
http://theills.net