Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

18 Mar
Piatok 20:00 - 04:00

Trvanie 480 min

Miesto Klub Lúč, Foyer

Vstupné € 6 / rezervácie € 7 / na mieste

MODRÉ HORY + ROLAND KÁNIK + JIMMY PÉ + BULP + TICHO + DJ TAPE
365_modrehory Klub Lúč aj v roku 2016 privíta Modré Hory s Rolandom Kánikom. Tento nabitý večer spolu s nimi vyplnia Jimmy Pé a Bulp so svojimi live actmi, Dj Tape a trenčianska kapela Ticho.
Modré hory sa vracajú na miesto činu. Pred rokom bol plný dom a veria, že bude aj tentoraz. Majú nový program, v ktorom zaznejú aj najstaršie skladby a taktiež ešte nevydané. Bude tam jeden Lyrik, jeden Bene a s nimi Roland Kánik na klávesoch. A hlavne kopec žvástov a beatov a tónov a vôbec. Modré hory a Roland Kánik naživo a za život.
Jimmy Pé sám seba označuje ako kreatívneho prieskumníka zlomených beatov. So svojou víziou cut‐ up elektroniky žne úspechy pomaly, ale iste. Jeho tvorba ho často zavedie na nové hudobné teritóriá, no súčasne začína odhaľovať jeho vlastný charakteristicky zvuk. Často má sklony znieť melancholicky, no vždy neomylne nájde bod návratu a poslucháča tak zachráni pred tmou poriadnou dávkou eufórie. Pred nedávnom Jimmy vydal svoje nove dvoj EP Fake Fantasy, spolu s remixami od producentov ako Daedelus, Big Dope P, Pixelord a Slick Shoota. Je spolzakladateľom vydaveľstva Gergaz a jeho skladby hrava a supportuje aj svetoznámy producent a DJ Gaslamp Killer, UZ, Lefto, Daedelus ci Eskei83, vitaz djskej sutaze Red Bull Thre3style. Počas svojej hudobnej existencie si 5x zahral na známom festivale Sziget a bol ako participant na uznavanej akademie Red Bull Bass Camp v Bratislave.
Ticho- hudobná skupina vznikla voľným prechodom z trenčianskej kapely Avivage (čítaj Aviváž). Z pôvodnej zostavy Šimon Vladár (basgitara), Adam Olexík (bicie), Marek Hrdlička (gitara, spev), Adam Mokráň (gitara, vokály) odišiel Marek. Nahradila ho Klára Zahumenská. Ženský spev priniesol do kapely nový, svieži vietor. Žánrovo sa vyvinuli a začali viac experimentovať so zvukmi a podobne.
Bulp je alter ego Sama Štefanca, mladého producenta elektronickej hudby, ktorého tvorba predstavuje zmes melodických liniek, úderných rytmov, melancholických či pozitívnych motívov. V septembri minulého roka mu na značke Deadred Records / Starcastic Records vyšlo debutové EP Endian. Vystúpi spolu s vokalistkou Janou Štefancovou, ktorej zamatový hlas rezonuje aj v singli Far Light.