Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

12 Feb
Piatok 21:00 - 04:00

Trvanie 420 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 5 / rezervácie € 6 / na mieste

ARCHÍVNY CHLAPEC & BAND + DOBROPIĆ + AFTERPÁRTY
365_ach ARCHÍVNY CHLAPEC
Archívny Chlapec, vlastným menom Richard Vávra, je skutočne originálny zjav na slovenskej hudobnej scéne. Cestu k akustickej gitare si hľadal cez rockové projekty, spev v angličtine či Demovnicu. Práve vďaka nej sa jeho skladba S dobou dostala do playlistu Rádia FM. Archívnemu Chlapcovi vyšiel minul7 rok debutový album Zvery v najvýraznejšom slovenskom vydavateľstve Slnko Records. Napriek tomu, že album nahral Richard sám s akustickou gitarou v absolútnej kreatívnej slobode a s minimálnymi postprodukčnými zásahmi (Erik “Losos” Horák/Noisecut/Zlokot (produkcia), Roland Kánik/Modré hory (melodika), Bronka Schragge/Tu v dome (cello)), riziko monotónnosti alebo jednotvárnosti mu nehrozí. Od vydania albumu stihla nahrávka Richarda Vávru pozbierať viacero pozitívnych ohlasov, vrátane nominácie na objav roka v rámci hudobných cien Rádia FM, Radio Head Awards a jeho pesničky sú momentálne zaradené do A-čkových rotácií Radia FM.
DOBROPIĆ
Dobropić je ženským prienikom skupín Zlokot a Tu v Dome (Stanka Apfelová, Ali Kobzová a Bronka Schragge) a toto zoskupenie Archívneho Chlapca sprevádzalo už na viacerých koncertoch a na krste albumu Zvery. Nástrojové zastúpenie je veľmi rozmanité Stanka Apfelová – ukulele, basa, Ali Kobzová – husle, Bronka Schragge – cello a kláves.