Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

23 Oct
Piatok 21:00 - 04:00

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 6 / rezervácie € 8 / na mieste

BAD KARMA BOY + PURIST + KIESLOWSKI (CZ)
356_BKB Turné BAD KARMA BOY + PURIST (hostia KIESLOWSKI)
Majú za sebou vydarené albumy, spoločné jarné turné a úspešné festivalové leto. Elektropopoví Purist a pesničkoví Bad Karma Boy. V jesennej edícii koncertnej šnúry na vybrané koncertné zastávky pozvali uznávaných Kieslowski z Českej Republiky. Pripravte sa na multižánrové večery elektroniky, inteligentného popu ale aj melanchólie a ojedinelej psychedélie.
BAD KARMA BOY
Nedávno vydali nový klip s charakteristickým audiovizuálnym rukopisom. Rýchlo zapamätateľná, dreampopová gitarová linka, vrstvený vokál a priamočiare popové pesničky v orginálnych a precíznych aranžmánoch.
PURIST
Slovensko-anglická kapela s exportným potenciálom. Debutový album nahrávali v kodaňských Red Bull Studios a stihli vystúpiť na medzinárodných festivaloch Electronic Beats, Open'er a Europavox. Pred letom sa rozšírili z tria na kvarteto a ich nahrávka Colourful Noise tak naživo dostáva naozaj plnofarebný zvuk. KIESLOWSKI
Dvaja ľudia, dva hlasy a miestami až zraňujúca intimita. Duo tvorí hudobník DKP (pôsobil v kapelách Bez peří, Houpací koně a je členom sprievodnej kapely Xaviera Baumaxu) a pianistka Marie Kieslowski. Na jeseň 2014 im vyšiel tretí album v produkcii Jana P. Muchowa.