Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

19 Jun
Piatok 22:00 - 04:00

Trvanie 360 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 9 / na mieste € 7 / rezervácie

VLADIMÍR 518 & DJ MIKE TRAFIK + DJ SPINHANDZ
Vladmir518 Last minute live act známeho rapera Vladimíra 518.
VLADIMÍR 518
Český raper, ktorý je známy ako člen skupiny PSH, ale i vďaka svojej sólovej kariére. Je tiež výraznou osobnosťou graffiti scény, ilustrátor, výtvarník, autor a zakladateľ vydavateľstva Bigg Boss. Je držiteľ hudobnej ceny Anděl za svoj posledný album Idiot. Na konte má niekoľko cien časopisu Filter a album roka podľa webu musicserver.cz. Spolu s PSH vydal dve LP, split singel s Indy & Wich a EP Praha. Hosťoval na doskách interpretov ako sú LA4, Indy & Wich, Orikoule, Neruda, Marko, Dj Wich, Hugo Toxxx a mnoho ďalších. Aby toho nebolo málo, je aj autorom scénografií pre predstavenie experimentálnej skupiny TOW (Nočná mora, Turing Machine a Teória). Ako vedľajší projekt tejto divadelnej aktivity spolu s Davidom Vrbík založil projekt SPAM, ktorý sa špecializuje na audiovizuálnu synchronizáciu zvuku a svetla.
MIKE TRAFIK
je hudobný producent a DJ skupiny PSH, ktorý patrí k špičke súčasnej urban scény u našich západných susedov. Do svojich setov mieša hiphop, RnB, mash up štýly ako 70s, 80s, disco, elektro či happy house. Okrem toho je majiteľ štúdia Starworks a aktívny člen vydavateľstva Bigg Boss.
DJ SPINHANDZ
Dj Spinhandz je cez 15 rokov v hre. Párty hrania v kluboch a festivaloch, turntablism battles, spolupráce s repermi a producentami, až po stovky energiou nabitých koncertov so Strapom. Spino je zosobnenie prísnosti a najvyšších nárokov, ktoré na tunajšej hiphopovej scéne može našinec od DJa očakávať.