Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

23 May
Sobota 19:00 - 23:00

Trvanie 240 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / na mieste

SYMBIOSIS + NEUROTIC MACHINERY + FISHFACE + OBJECT + FREE FALL
V sobotu, 23.5 sa na spoločnom pódiu v Lúči stretnú dve generácie metalistov – od kapely Free Fall, ktorá tento rok oslavuje 20. výročie založenia až po mladých, 3 roky fungujúcich Symbiosis. Zostavu doplnia Neurotic Machinery, Object a domáci Fishface.
Neurotic Machinery /CZ/ - Metal / Progressive / Rock
Tachovská kapela vznikla v roku 2006 na troskách zoskupenia Neron a má na konte 3 albumy. Medzi svoje vzory radí velikánov ako Opeth, Anathema, Pink Floyd, či Cult of Luna.
Free Fall /CZ/ - Rock/Metal
Skupina je na scéne od roku 1995. V roku 2006 vyhrala v súťaži “Rocková dvanáctka”, čo ju dostalo na pódiá po celej Českej republike. Momentálne hrá koncerty k novému, v jej tvorbe prelomovému albumu, Protínám.
Symbiosis /SK/ - Progressive metal
Zoskupenie sa žánrovo pohybuje medzi progresívnym metalom a djentom a medzi jeho najväčšie úspechy patria nominácie v dvoch kategóriách v rámci Radio_Head Awards 2013, vystúpenie v metalovej show Headbanger_FM, na festivale Bažant Pohoda 2013, či pred kapelou Karnivool na ich bratislavskom koncerte. Päťčlenná formácia sa momentálne sústredí na prácu na debutovom albume, ktorého predzvesťou je singel Wider than Fantasy.
Object /CZ/ - Progressive metal
Kapela bola oficiálne založená v roku 2001. Pod vtedajším názvom Crom hrala vystupovala až do roku 2009 a vydala niekoľko demo nahrávok. S pritvrdením štýlu v roku 2009 došlo aj k zmene názvu na Object, pod ktorým zoskupenie vydalo dva albumy.
FishFace /SK/ - Metal/Alternative
Skupina vznikla v roku 2008 a dodnes vydala dva štúdiové albumy, ktoré počas celej kariéry podporovala množstvom koncertov v kluboch i na festivaloch na Slovensku a v Českej republike.