Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

08 May
Piatok 21:00 - 04:00

Trvanie 420 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 6 / rezervácie € 7 / na mieste

INTERIOR SOUNDS: FALLGRAPP + FVLCRVM + FG DJ'S
365_fg REZERVÁCIE SÚ VYČERPANÉ. VSTUPENKY SA DAJÚ ZAKÚPIŤ UŽ LEN NA MIESTE V OBMEDZENEJ KAPACITE. ĎAKUJEME ZA POCHOPENIE.
FALLGRAPP
Fallgrapp je elektroakustický projekt za ktorým stojí muzikant Jureš Líška. Vznikol v roku 2012 a v tom istom roku vyhral Fallgrapp autorskú súťaž Fatt Kools, ktorá sa zameriava na vyhľadávanie nových talentov. V roku 2013 sa vyprofilovala 6‐členná koncertná zostava, ktorá sa v nasledujúcom roku rozrástla o ďalších dvoch členov. Na koncertoch spájajú elektroniku s husľovým triom, perkusiami, bicími, gitarou a vokálom. Hlavnou myšlienkou kapely je, že domáca hudba nemusí byť v angličtine, aby znela progresívne a bola porovnateľná so súčasným dianím v hudobnom svete. Kapela pracovala na svojom debute RIEKA niekoľko mesiacov. Na jar minulého roku bol album vydaný na domácej značke GERGAZ. Album Rieka zožal úspech aj na tohtoročnomudeľovaní hudobných cien Radio_Head Awards 2014 odkiaľ kapela neodišla naprázdno ale odniesla si až štyri ocenenia. Fallgrapp zvíťazili v kategóriách Album roka 2014, Singel roka 2014, Debut roka 2014 a Nahrávka roka 2014 v kategórii Elektronická hudba. V kategórii Singel roka boli nominovaní s dvomi skladbami I.N.A. a Vlasy. Zvíťazila skladba Vlasy ktorej autorkou je speváčka Nora Ibsenova. Fallgrapp pracuje v súčasnosti na novej koncertnej koncepcii.
https://soundcloud.com/fallgrapp
FVLCRVM
vlastným menom Pišta Kráľovič je úzko spätý s hudbou už od mladého veku. Neskôr mu učarovali synťáky a produkcia beatov na počítači a založí si vlastnú skupinu The Uniques, kde spája všetky nadobudnuté skúsenosti. V ďalších rokoch je však jeho hlad po hraní a produkovaní rôznych žánrov neutíchajúci. Klubová hudba je preto ďalšia vysnívaná méta a preto začína ako DJ hrávať v rôznych podnikoch v Bratislave a okolí. Popri kapele vydáva pár remixov a vlastných skladieb pod menom Que a so súkmeňovcami zakladá vlastné parties ako Hochspannung!, Chunk-Foo či Beat Deck! Jeho kapela mení meno na Nvmeri a vydáva ďalší album, pri ktorom je všetkým jasné, že prechod cez žánre nebola len mladícka nerozhodnosť, ale vrýva sa do veľmi netradičného podpisu, ktorý si FVLCRVM vytvoril.Od vydania debutového EP projektu FVLCRVM s názvom Notch ubehlo pár mesiacov a malý vír, ktorý Pišta Kráľovič vyvolal na hladine tunajšej elektronickej scény, sa stále točí. Po spolupráci s ďalšími slovenskými a českými talentami na Red Bull Music Academy Bass Campe totiž nasledoval víťazný remix pre nórsku popovú speváčku Samsaya, ktorá jeho verziu svojho aktuálneho singla označila za najlepšiu slovami "biiig Jungle tune".
http://fvlcrvm.com/