Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

24 Apr
Piatok 21:00 - 02:00

Trvanie 300 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / rezervácie € 6 / na mieste

WALTER SCHNITZELSSON + FUNNY FACES
365wsch WALTER SCHNITZELSSON
Walter Schnitzelsson kapela, ktorá pôvodne fungovala ako two man band, odštartovala nanovo v decembri 2011 v zložení Jozef Rezník, Jakub Joštiak a Miroslav Michale. Po kladne prijatom trojpiesňovom EP Mother vyšiel minulý rok vo vydavateľstve Slnko records debut Fever s titulným singlom This Night’s Fever. Kapela získala 4 nominácie na Radio_Head Awards Rádia_FM – album roka, singel roka, koncertná kapela roka a nováčik roka.
FUNNY FACES
Funny Faces nie sú žiadni nováčikovia na hudobnej scéne. Fanúšikov indie gitaroviek potešili EP-čkom Why Do People Hide From The Rain (2011) a Big Dancer (2012). Po dvojročnej príprave predstavujú svoj prvý celovečerný nosič My Odds and Ends. Ten ponúka jedenásť autorských skladieb melodického indie rocku. Podmanivý, miestami naliehavý spev, vás vťahuje a unáša na vlnách nápaditých aranžmánov. Zvuk Funny Faces je vyzretý a popretkávaný nostalgickými momentami.