Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

20 Mar
Piatok 21:00 - 02:00

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 5 / rezervácie € 6 / na mieste

KYKLOS GALAKTIKOS /CZ/ + SYNY /PL/
365KG KYKLOS GALAKTIKOS
Svieží mix poézie, banality, bizardností a irónie, inovatívny zvuk, slovné spojenie útočiace predovšetkým na pudovú stránku a technicky braté „božie“ – také sú prvé mediálne ohlasy na vychádzajúci album trojice, ktorá si hovorí Kyklos Galaktikos.
Album Mezi lovci mezer je venované témam zrkadlenia, medzier, opakovania, alebo chýb, ktoré vyvolávajú rad otázok. „Pri práci na CD Sme zistili, že nás stále viac láka pokúsiť sa o akýsi manifest neistoty a úžasu. V rozhovoroch medzi sebou a našimi blízkymi sa stále viac objavovala túžba spoločne zdielať obyčajné intímne témy...“
Kapelu Kyklos Galaktikos, ktorej členovia sú aktívni tiež v oblasti filmu, divadla, výtvarné scény alebo počítačových hier, tvorí Jan Burian ml. (hudba, texty, spev, OP-1, Little DeFormer 2, Nord Drum 2), Jaroslav Hrdlička (texty, spev, MPC 500, Waldorf Pulse 2, kravský roh) a Michaela Švédová (hudba, spev, OP-1, Roland SP-404sx, iPad).
SYNY
Syny sú nový projekt Roberta Piernikowskeho, frontmana dnes už legendárnych Napszyklat.