Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

21 Feb
Sobota 21:00 - 02:00

Trvanie 300 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / rezervácie € 5 / na mieste

FRESH OUT OF THE BUS + ELECTION IN THE DEAFTOWN
365fresh FRESH OUT OF THE BUS
Experimentami posadnuté power-trio charakterizujú najmä razantné zmeny v tempách, discom pretkané basové linky, atmosférická gitara, vkusne použitá elektronika a frontmanov obrovský hlasový rozsah. Za krátku dobu existencie má kapela za sebou vystúpenia na prestížnych festivaloch ako Rock For People (CZ), Waves Bratislava (SK) či Žákovic Open (SK), zahrala si s kapelami ako Korben Dallas či Walter Schnitzelsson a mieri so svojou tvorbou stále vyššie. Posledný singel Philistines, Sheep and Squires už nejaký čas rotuje na slovenskom Rádiu_FM, českom Radiu Wave a dokonca sa dostal do rotácie bristkého BBC Lancashire v programe BBC Introducing. Ich prvé EP s názvom 12//13 je vonku od Apríla 2014 a kapela momentálne nahráva v známom bratislavskom LVGNC štúdiu ambiciózny debut, ktorý vychádza vo februári 2015.
https://soundcloud.com/fresh-out-of-the-bus
ELECTION IN THE DEAFTOWN
Pätica chalanov z Považskej Bystrice a okolia začala ako jednoduchá tanečná indie gitarovka, postupne však do svojej tvorby začala vnášať vplyvy iných štýlov ako sú postpunk či shoegaze. Na podkladoch poctivých basových liniek a špinavého zvuku vytvárajú melancholické piesne ozvláštnené skreslenými gitarami a klávesovými plochami. Svojpomocne vo svojej skúšobni-štúdiu nahrali zatiaľ dve EPs: Novšie A Kind Of Storm a staršie Bits and Pieces. V súčasnosti dokončujú nové pesničky, ktoré budú podľa ich slov ešte viac temné a shoegazeové a mali by sa čoskoro objaviť na ich debutovom albume. Elections In The Deaftown sa tento rok predstavili na festivaloch Rock For People, Creepy Teepee, Grape či Waves Bratislava a odohrali niekoľko klubových koncertov po Slovensku a v Prahe.
https://soundcloud.com/elections-in-the-deaftown