Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

23 Jan
Piatok 21:00 - 04:00

Trvanie 360 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 3 / rezervácie € 4 / na mieste

INTERIOR SOUNDS: ARCHÍVNY CHLAPEC
365_ach Prinášame Vám desiate pokračovanie multižánrovej akcie Interior Sounds. O after sa postarajú RAFO, ABNORMAL, FILO.
ARCHÍVNY CHLAPEC
Archívny Chlapec je alter ego Richarda Vávru. Píše výhradne svoje vlastné texty, spieva po Slovensky a vystupuje len so svojou gitarou. Vo svojej hudbe sa snaží pesničku osekať na úplnú dreň a preto ju zbavuje akýchkoľvek prebytočností. Tvrdí že to, čo je dôležité, je pesnička ako taká v celej svojej jednoduchosti a nahote.Archívny Chlapec dokončil a pripravuje vydanie svojho debutového albumu, ktorý nesie názov ZVERY. Nahral ho s Erikom Horákom (Zlokot, Noisecut) v jeho štúdiu Lososund.
RAFO
Interior Sounds prezentuje umelcov ktorých hudobné cítenie vychádza z "vnútra" srdca. Michal Rafaj aka DJ Rafo Vám ukáže jeho cit pre hudby čo môže byť v skratke prierez od nudisca, broken beatu, deep, detroit techna až po minimal-house. Je to usmiaty človek, ktorý Vás pravidelne zabáva so svojou Popular night v NuSpirit klube, oblieka šťastných ľudí do svojej značky Popular a tvorí výbornú hudbu. Všestranný umelec.
FILO
Filip Mikolášek sa venuje djingu od čias klubu Leeloo station. Hral v takmer každom klube na slovensku, zahral si na festivale Elektronic Beats, je členom TNT_Crew, účinkoval v POPO_FM na Radiu_FM a tiež je organizátorom akcie Consistence.
ABNORMAL
Maroš Sabo je tvorca Interior Sounds, aktívne sa zapája do programu klubu Lúč a momentálne pripravuje svoj debutový album ktorý by mal byť vonku v marci 2015. Svoju tvorbu hráva ako live act.