Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

17 Oct
Piatok 21:00 - 01:00

Trvanie 240 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 5 / rezervácia € 7 / na mieste

PONTIAK /USA/ + GENUINE JACKS /SK/
Form_pontiak_365 PONTIAK /USA/
Konečne aj v Trenčíne! PONTIAK je americká neo-psychedelic rock kapela troch bratov Carneyovcov z Blue Ridge Mountain - oblasť Virginie. Kapela oficiálne vznikla v januári 2004. Odvtedy maju za sebou nespočetné množstvo koncertov , desaŤ albumov a niekoĽko singlov. Momentálne vydávajú svoje albumy na Thrill Jockey Records. Do Európy chodia na turné pravidelne, v Trenčíne však budú po prvý krát. Nenechajte si ujsť tento nevšedný zážitok!
http://brotherspontiak.com/
GENUINE JACKS /SK/
Mladá kapela Genuine Jacks z Nového Mesta nad Váhom. Členovia sú Juraj Ondrejka (gitara, spev), Jakub Blokša (basgitara), Martin Henri Lacko (bicie). Hrajú kombináciu blues, garážovej hudby a psychadelických prvkov. Majú za sebou vydanie EP Analog Love a albumu Blueberry Wine Tales. Kapelu Genuine Jacks môžete poznať z Demovnice_FM, kde vyhrali 3. kolo so skladbou Mercy. Ďalej sa im podarilo s touto skladbou osloviť porotcov súťaže Fatt Kools, kde vyhrali možnosť nahrať túto skladbu v profesionálnom štúdiu LVGNC. Niekoľko mesiacov sa tiež držali v hitparáde Rádia_FM - Osmička s piesňami Mercy a Clouds. Momentálne kapela pracuje na svojom ďalšom štúdiovom albume, ktorý má ešte viac garážové smerovanie.