Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

11 Oct
Sobota 21:00

Trvanie 180 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 3 / rezervácie € 4 / na mieste

FOOLK + SPOILEDCHILD REX
Form_foolk_365 FOOLK
Ako by vyzerala hudba, keby bola obrazom na plátne? Foolk ju maľuje vrstvu za vrstvou. Farebne a hravo spája odtiene a vzory, ktoré sa tak stávajú originálom s vlastným rukopisom. Od zvonivých abstraktných beatov s praskajúcimi samplami, až po tanečný rytmus so zvukom moderných syntetizérov. Jeho hudbu už stihla pochváliť rešpektovaná Mary Anne Hobbs, v Austrálii zasa dídžeji kultového rádia FBi a na Slovensku získal za svoj ostatný album cenu Radio_Head Award. Na koncertoch je Foolk a jeho zvukomaľba ešte zreteľnejšia. Prevedie vás živou improvizáciou naprieč žánrami za svetla blikajúcich mašiniek Monome.
http://music.foolk.net/album/poetry-of-machines
SPOILEDCHILD REX
Za projektom Spoiledchild Rex, sa skrýva člen banskobystrickej elektronickej skupiny Ear Drum Kru - Base. Keďže sa EDK uberá svojim smerom a početná skupina je hlavne o kompromisoch, vznikla u SR potreba vyjadriť hudbu svojpomocne a osobitne. Nech vás táto informácia nemýli, EDK ostáva aj naďalej Base-ovou veľkou láskou, akurát sa popri nej vydáva na cestu svojich osobných nálad, rytmov a farieb elektronických zvukov. Za svoju krátku existenciu Spoiledchild Rex stihol zremixovať Aleks Svaenssona v skladbe Mitternachtblau (label XRCST) a samotné EDK v skladbe Desire, s vokálmi od Illegal. Tento track nájdete na vinylovom sampléri Vinylized vol.4 (Stroboskop.sk) a ako digital release, na jeho domovskom vydavateľstve Grooveline Recordings. Najbližší release, na ktorom sa objaví spolu s Good Moodom, sa bude volať Zberba EP a vyjde začiatkom jesene na tej istej značke.
https://soundcloud.com/spoiledchild-rex/new-star