Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

23 May
Piatok 22:00 - 04:00

Trvanie 360 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 3 / na mieste

REGGAE NIGHT: RAS D feat ZET.U.ZET.A.
Form_365_rn O posledná reggae night v tejto klubovej sezóne sa postará najstarší slovenský soundsystém a prvý reggae DJ bielej pleti Ras D z Jah Division gangu spolu s MC Zet.U.Zet.A. Doplní ich rezident a promotér reggae night I-man z Roots&Culture.
JAH DIVISION SOUND GANG je sound systém ktorý začal hrať reggae a dancehall na Slovensku ako prvý - už v roku 1999. RAS D je jeden z jeho zakladajúcich členov. Sám alebo v rámci svojho gangu sa zúčastnil niekoľkých sound clashov a v roku 2006 sa aj vďaka trenčianskemu publiku stal šampiónom clashu One Will Survive. V súčasnosti upredňostňuje pred konfrontačnou atmosférou selektorských súbojov striktne pozitívny vibe a party juggelin.
V ostatných rokoch RAS D rozšíril svoj djský obzor o africké urban beaty, ktoré hráva na akciách s názvom KINKY AFRO.
Na REGGAE NIGHT v klube Lúč zaznie ale samozrejme reggae - budete počuť jeho mix aktuálneho jamajského dancehallu, čerstvých one drop riddimov aj vintage big tunes. Príďte skontrolovať jeho formu !