Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

24 May
Sobota 20:00 - 23:00

Trvanie 180 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné rezervácie

THE GEORDIE APPROACH + UNISEX
Form_365ga THE GEORDIE APPROACH
V skupine The Geordie Approach spojili svoje sily nórski hudobníci Petter Frost Fadnes (altsaxofón, elektronika), Ståle Birkeland (bicie) a anglický gitarista Chris Sharkey. Toto nekompromisné trio tvorí hudbu v rámci nespútaných improvizačných štruktúr, ku ktorým pridáva prekvapujúco široké spektrum príchutí dopĺňajúcich výsledný zvuk. Skladby, ktoré produkujú, sú často protichodné vo forme, pohybujúc sa medzi melódiou a hlukom, ambientnými groovmi a abstraktnými štruktúrami. Výsledkom je slovami ťažko definovateľná zmes free-jazzu, avant-rocku a noise-funku.
UNISEX
Banskobystrická skupina Unisex absolvovala v minulosti koncertné turné so skupinami ako napr. Hudba z Marsu, alebo Vetroplach. Unisex vedia strhnúť fanúšikov svojou energickou koncertnou show a zdravým sebavedomím. Koncom roku 2011 vydala kapela svoj debutový album pod názvom Sexy papučky a na jeseň 2013 naň nadviazala albumom Diamantové dedičstvo slovenskej pop-music, ktorý pokrstila spoločne s bratislavskou skupinou Billy Barman. Kapela je v súčasnosti vo výbornej forme a určite vie zaujať nie len svojich fanúšikov, ale všeobecne najmä mladšiu generáciu.