Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

10 May
Sobota 21:00

Trvanie 180 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 3 / rezervácie € 4 / na mieste

TALKSHOW + GENUINE JACKS
Form_365tlk Talkshow vydali na jeseň minulého roka album Kunst, ktorý zbiera pozitívne reakcie. Teraz ho idú v rámci KUNSTOUR 2014 naplno ukázať fanúšikom po celom Slovensku. V Trenčíne so sebou donesú aj skupinu Genuine Jacks.
TALKSHOW
Bratislavská Indie rocková kapela na jeseň minulého roka vydala druhý album s názvom Kunst, ktorý je kritikou opäť ocenený pozitívne a obsahuje aj hit Shadows, ku ktorému vznikol veľmi zaujímavý klip svetovej úrovne. Debutový album s jednoduchým názvom Talkshow (2009) získal pozitívne hodnotenia rovnako od fanúšikov aj kritikov a kapelu zaradil do špičky slovenskej indie scény. Klip na song These Lights bol na prvom mieste hitparády MTV Wishlist viac ako 10 týždňov.
GENUINE JACKS
Trojica, ktorú spojil podobný hudobný vkus. V ich hudbe cítiť vplyv Nirvany, no pod povrchom sa skrývajú psychadelické prvky a shoegazin', či bluesové rytmy. Nedávno uspeli v Demovnici, neskôr v rebríčku Osmička Rádia_FM a taktiež vyhrali súťaž Fatt Kools so svojim singlom Mercy.