Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

21 Mar
Piatok 20:00 - 02:00

Trvanie 360 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 5 / REZERVÁCIE € 6 / na mieste

BILLY BARMAN + WALTER SCHNITZELSON + BAD KARMA BOY
Bb Rezervácie sú vyčerpané. Vyzdvihnite si ich do 19:40 h. v opačnom prípade Vám prepadávajú a budú k dispozícii na predaj na mieste. Ďakujeme za pochopenie.
Skupina Billy Barman vyráža po troch rokov na klubové turné, ktoré bude mať zastávku v 13 mestách. Spolu s ňou vystúpia aj mladé talentované kapely Walter Schnitzelsson a Bad Karma Boy.
Billy Barman
V novembri 2013 kapela vydala svoj druhý štúdiový album Modrý jazyk. Nahrávka so singlami Strmá voda, Ľudožrút a Traja pozbierala množstvo priaznivých recenzií na Slovensku aj v ČR. Barmani na turné predstavia svoju novú koncertnú šou zloženú z rýchlejších aj pomalších piesní z nového albumu, pričom nebudú chýbať ani najznámejšie songy z debutového albumu Noční jazdci ako Introvert či Cigánska. Kapela sľubuje v setliste aj jedno špeciálne prekvapenie!
Walter Schnitzelsson
Kapela, ktorá pôvodne fungovala ako two man band, odštartovala nanovo v decembri 2011 v zložení Jozef Rezník, Jakub Joštiak a Miroslav Michale. Po kladne prijatom trojpiesňovom EP Mother vyšiel minulý rok vo vydavateľstve Slnko records debut Fever s titulným singlom This Night’s Fever. Kapela získala 4 nominácie na Radio_Head Awards Rádia_FM – album roka, singel roka, koncertná kapela roka a nováčik roka.
Bad Karma Boy
Kapela okolo gitaristu skupiny Para a producenta Juraja Marikoviča alias Medveďa vydala minulý rok svoj eponymný debut vo vydavateľstve Slnko records. Nahrávka získala priaznivé recenzie a single Zima a Predmestie sa objavili sa v rotácii Rádia_FM. Trio dopĺňajú klávesistka Adela Tihláriková a bubeník Peter Hrabě.
Na koncertoch budú v predaji aj CD, LP a merchandising všetkých kapiel. Line-up:
20:00 - Walter Schnitzelsson
21:00 - Billy Barman
22:30 - Bad Karma Boy
23:30 - After