Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

15 Mar
Sobota 20:00 - 02:00

Trvanie 360 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / rezervácie € 5 / na mieste

FUERA FONDO + QUEENS OF EVERYTHING
Fuera_titulka FUERA FONDO
Fanúšikovia tanečného ska s prímesou balkánskej, punkovej a reggae muziky budú vytešení! Kapela Fuera Fondo vydáva koncom marca svoj druhý album a songy z neho predstaví aj v Klube Lúč. CD s názvom Žurový král vznikalo dva roky a na jeho tvorbe sa podieľalo niekoľko hostí. FUERA FONDO vznikli v roku 2006. Debutová doska Kráčajúc svetom vyšla v roku 2010. Kapela velmi často koncertuje.
QUEENS OF EVERYTHING
Queens of Everything patria k stáliciam rock'n'rollových a punkových večierkov. už od roku 2008 brázdí pódia nielen českých klubov a festivalov. Vyznačujú sa svojou výbušnou zmesou punku, swingu a rock'n'rollu. Ich zvuk charakterizuje nie iba neodmyslitelný kontrabas a poriadne „okouřená“ gitara, ale hlavne takmer bigbandová dychová sekcia. Na svojom konte majú „Královny“ jedno EP a jedno dlhohrajúce CD s názvom „Game for Life“, ďalšia nahrávka uzrie svetlo sveta v máji 2014 a to poriadne na asfalte v podobe LP.