Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

31 Jan
Piatok 22:00 - 04:00

Trvanie 360 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 3 / rezervácie € 4 / na mieste € 5 / po polnoci

REGGAE NIGHT: LADIES NIGHT
Dasha Januárová Reggae Night bude opäť výnimočná. V klube Lúč sa predstavia 2 selektorky a jedna live MC. Čisto ženský line up si preto právom zaslúži prívlastok Ladies Night.
Katty Gyal Kenta
Kenta je 22 ročná speváčka z Bohumína, ktorú vždy oslovovala black music. V 16 rokoch začala s vlastnou tvorbou a o rok neskôr už vydala sólový rapový album. Z rapu však po čase prešla na jamajské riddimy a pripojila sa ku karvinskej kapele SilesiJAH All Stars. S nimi odohrala koncert v Čechách, na Slovensku a v Poľsku. Po dvoch rokoch sa ich cesty rozišli a dnes spolupracuje s poľským spevákom a producentom Chvasciem z Silesian Soundu. S ním pripravuje aj svoj další sólový album a rovnako spolupracuje aj na viacerých zahraničných projektoch.
https://soundcloud.com/kattygyal
Dasha Fyah, Fyah sound
Dasha pochádza z Mladej Boleslavi a začiatky jej hrania spadajú do roku 2001. Z ragga sa časom posunula do conscious vibes a uk roots. V roku 2004 sa presťahovala na britské ostrovy, kde hrala v mnohých kluboch či už ako rezident alebo popri soundoch a umelcoch ako Trojan Soundsystem, Twinkle Brothers, Macka B, Michael Prophet; Earl 16. Na svojom konte ako promotér má koncerty pre Basque Dub Foundation & Kenny Knots v roku 2009 či Soothsayers & Johnny Clarke. V roku 2011 sa presťahovala späť do Čiech a pravidelne hráva v Prahe v paláci Akropolis na akcii 'Sunday Dubwise'.
http://www.myspace.com/dashafyah
Sista Majka
Majka patrí medzi najdlhšie hrajúcu Djku na Slovensku. Často ju vidiet hrávať v spoločnosti Jah Division gangu. Jej selekcia zahŕňa roots reggae, ragga, no nebude chýbať ani súčasný dancehall.