Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

12 Oct
Sobota

Vstupné € 3 / na mieste

BEFORE THE ZERO DAY + CREA CAGE
Img_big_1237 Pripravované albumové tour kapely BEFORE THE ZERO DAY! Celé turné sprevádzané kapelou CREA CAGE
BEFORE THE ZERO DAY vzniklo spojením dvoch rozpadnutých kapiel (Head up a Deep Silence). Nápad spojiť sa vznikol koncom leta 2008 a od polovice októbra toho istého roku sa začali aj prvé skúšky ešte u kapelky Delírium, keďže sme čakali na nové bicie. Prvé skúšky prebiehali len v trojici (Koro, Radar, Mimo), potom však prišiel nápad zobrať na post gitaristu Klamsa (ex Deep Silence) a na post speváka Roba Oštroma (Despota). Koncom decembra sa po pár nezhodách rozhodlo, že spev ostane predsa len na Korovi a odvtedy sa kapela venuje naplno vlastnej tvorbe. Klamso však z osobných dôvodov kapelu opustil a nahradil ho talentovaný Gabikám :) v tejto novej zostave v máji 2011 kapela vydáva debutový album - JE TO LEN V NÁS a spolu s ním vychádza aj videoklip k singlu ostať sám. Neskôr sa ku kapele pridal gitarista Zsolty, na post basáka Ťapo a post speváka prevzal Radar. V tomto zložení roku 2012 kapela vydala svoj singel spolu s klipom Iba jeden.Začiatkom roka kapela veľa nekoncertovala a pripravovala úplné novinky na nový album s názvom NULTÝ DEŇ. V auguste 2013 vypustila ochutnávku z nového album v podobe singlu POZDRAV. Kapela pritvrdila a je pripravená Vám album predstaviť na NULTÝ DEŇ TOUR 2013!
Crea Cage je nový projekt skúsených muzikantov z Gelnice. Koketuje s nu-metalom, moderným rockom či alternatívou a snaží sa poslucháčovi ponúknuť originálny zvuk, do ktorého dávajú svoje srdce. Nechýba im energia, precíznosť a motivácia. Kapela funguje od začiatku roka 2013. Momentálne nahráva svoje prvé ochutnávky v štúdiu. Singel Závislosti by sa mal objaviť už čoskoro.