Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

28 Sep
Sobota

Vstupné € 5 / na mieste

DILEMMA ROCK TOUR
Img_big_1222 Dilemmu tvoria špickoví muzikanti, ktorí tento projekt považujú za ťažisko ich momentálneho pôsobenia na ČR a SR scéne:
Juraj Tatár, Marcel Buntaj a Martin Gašpar, známi z viacerých projektov Českej a Slovenskej scény od jazzu po rock, stoja za viacerými hviezdami a ich zlatými či platinovými platňami, tiež pôsobia ako jazzové BKK Trio.
Matej Morávek - talentovaný mladý český gitarista (dvorný gitarista českej legendy Vlasty Redla) a Ján Spišák - spevák, autor piesní, ktorý sa okrem občasnej spolupráce na iných projektoch venuje výhradne Dilemme už od roku 1995.
Po Vydani tretieho albumu v októbri 2012 vo vydavatelstve Hevhetia (prvé dva albumy vyšli v Belgicku) a krste, ktorého sa zúčastnilo viac ako 500 ľudí, kapela Dilemma spustila svoju súčasnú aktivitu v tomto roku takmer 40 koncertným turné s Horkýže Slíže v ČR a SR, ktoré videlo asi 100.000 divákov.
Teraz Dilemma prichádza k fanúšikom vďaka vlastnému jesennému turné, kde predvedie svoj celovečerný koncert a podelí sa v každom klube o pódium so špeciálnym hosťom.
Dilemma hrá alternatívny rock spievaný slovensky i anglicky, charakteristický bohatou paletou zvukov, tvrdými gitarovými riffmi a nekompromisným prejavom celej kapely zomknutej okolo speváka, ktorého hlasový prejav prekračuje bežné očakávania.