Divadlo
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

23 May
Utorok 09:00 - 15:00

Trvanie 420 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 10 / rezervácie € 15 / na mieste € 10 / študenti

ZÁKLADY SCÉNICKÉHO SVIETENIA II.
365_WORKSHOP Základy scénického svietenia, aneb ako prežiť v divadle
Tento intenzívny dvojdňový workshop bude zameraný na prácu so svetlom, v divadelnom prostredí, s divadelnými i nedivadelnými prostriedkami. Vďaka kombinácii teoretických informácií a praktických cvičení môžu účastníci získat nové poznatky o vlastnostiach základných svetelných zdrojov používaných v divadle a o základných uhloch a farbe svetla.
Tomáš Morávek spoluracuje na rôznorodých projektoch ako sú site specific predstavenia, tanečné improvizácie, svetelné inštalácie alebo konzultacie rekonštrukcií kulturnych centier a technická koordinácia divadelných festivalov. V životě je preňho dôležité neustále sa vzdelávať a i preto pomáhá s prípravou edukačných projektov v Čechách, na Slovensku ale i v zahraničí. Svetlo nie je len pracovnou náplňou. Je neustále fascinovaný jeho možnosťami, ktoré dokážu vytvorit špecifické atmosféry, alebo na scéne vystavať celý interiér.
Podmienkou je učasť participantov na celej dielni. Počas dvoch dní má lektor môžnosť pracovať intenzínve so skupinou, ktorá je zložená maximálne z 10tich účastníkov.