Divadlo
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

18 Jan
Nedeľa 16:00 - 17:00

Trvanie 60 min

Miesto Prvá komorná divadelná scéna

Vstupné € 3 / na mieste

DETSKÝ DIVADELNÝ KLUB: O PSÍČKOVI A MAČIČKE
365_form K dispozícii ešte 13 vstupeniek v rámci rezervácií. Na mieste ich máme 30 ks v predaji. Prosíme rodičov, aby si prišli vstupneky zakúpiť v dostatočnom časovom predstihu, nakoľko očakávame zaplnenie sály do posledného miesta. Ďakujeme. Vzhľadom na veľký záujem o divadelné predstavenie "O Psíčkovi a Mačičke" Vám odporúčame si vstupenky rezervovať. Máme obmedzenú kapacitu miest. Vstupenky si vyzdvihnite do 15:40 h., v opačnom prípade ich dáme do predaja na mieste. Ďakujeme za pochopenie.
http://www.klubluc.sk/divadlo/1258/18_1_2015/detsky-divadelny-klub-o-psickovi-a-macicke.html Zábavné predstavenie v podaní žilinského zoskupenia Kapor na scéne. O tom, ako sa z mačky Micky stala doktorka a psíček Bodrík jej pomáha „ako sanitka“ pri prvých pacientoch. Spoločne (aj s deťmi) pomôžu moriakovi s raneným krídelkom, krtkovi vyberú okuliare a malé prasiatko sa konečne okúpe.Uvádza
Divadlo Kapor na scéne.