Divadlo
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

14 Sep
Nedeľa 18:00 - 19:00

Trvanie 50 min

Miesto Prvá komorná divadelná scéna

Vstupné € 4 / rezervácie € 5 / na mieste

ANTHONY NIKOLCHEV /USA/: OZVENY STIEN...
Snj_form_365_anthony Anthony Nikolchev /USA/: „Ozveny stien v podzemí sú hlasnejšie ako tvoje kroky nado mnou “
Tragédia jedného muža o komických výpredajoch, práci, samote a láske v čase krízy. Silná výpoveď úspešného a oceňovaného herca z Los Angeles až šokujúco súčasne rozpráva o krízach dnešného človeka na osobnej, ale aj ekonomickej úrovni. Boj hlavného hrdinu medzi finančným prežitím a osobným ohodnotením sa stáva manifestom súčasného upadajúceho hospodárstva.
Anthony Nikolchev - herec a scenárista. Narodil sa a pôsobí v Californii, Los Angeles. Jeho tvorba bola uvedená v C’hicagu, New Yorku, Anglicku, Taliansku, Nemecku, Rusku, Amrénsku a Poľsku. Za svoje dve sóla (Pozri, na čo som zabudol a Ozveny stien v podzemí sú hlasnejšie ako tvoje kroky nado mnou) získal v roku 2011 a 2012 ocenenie Najlepší herec na festivale New York´s United Solo International Theatre Festival - najväčší svetový festival svojho druhu vôbec. Ocenenie Najlepší herec získal tiež na filmovom festivale Los Angeles International Underground Film Festival, za snímku Pearadise, ktorú nakrútil v spolupráci so Studiom Matejka v Poľsku. Denník Los Angeles Times nazval jeho tvorbu ako „husársky kúsok“.
Scenár, hrá: Anthony Nikolchev
Réžia: Marek Matějka, Yuri Kordonsky