Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

24 Jan
Piatok 21:00 - 04:00

Trvanie 45 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 4 / rezervácie € 4 / na mieste

SOUNDSYSTEM MOVEMENT / DUB FROM THE GROUND
Soundsystem Je to presne štyri roky čo Soundsystem movement otriasa stenami Klubu Lúč. Preto padlo rozhodnutie, že by sa to malo osláviť. Isté je, že to bude poriadna tancovačka.

 

DFTG crew :

 

Botanic

 

Boa

 

Babylon Monkey

 

Hosť : Radada /Raggatek set/

 

a viac.

 

Powered by DFTG soundsystem

 

Dub from the Ground soundsystem je zoskupenie selektorov a nadšencov do soundsystémovej kultúry. Jeho začiatky sa datujú na jeseň 2013, kedy sa zišli klúčové elementy v brnenskom klube Boro . Prirodzene sa potom Doggy a Botanic rozhodli usporiadať prvý dance , s využitím česko-poľských kontaktov. Pri hľadaní miesta, ktoré by vydražalo heavy dub vibes, sa dostali s industrálnemu areálu továrny Vlněna, ktorá bola dlhú dobu s akciami Dub from the Ground nerozlučne spojená. Základom Dub from the Ground akcií je vždy minimálne jeden soundsystem, selektori, vokalisti a dub vibes. Za posledných 5 rokov spolupráce sme mali možnosť hostiť mnoho producentov, vokalistov a selektorov. Z tých zahraničných navštívili náš Ground mená ako Vibronics, Jah Free, El Fatta, The Dubateers, Dubble, Ras Terry Gad, Shalamanda Hifi, Violinbwoy, Daman, Brainless sound, Fireson Bantu, Indica Dubs, Lions Den, Roots Melody, Digitron.

 

Z domácej česko- slovenskej scény mená ako Riddim Tuffa, Dub Settlers Hifi, Mighty Souljahs, Raggaultras, Black Diamond, Warrior Brothers, Dasha Fyah, Syncro, United forces of dub, Rybydub, Pawlač Zewl a iní. Po týchto skúsenostiach padlo rozhodnutie posunúť náš projekt niekam ďalej, postaviť vlastný soundsystém. V súčastnosti sound putuje od mesta k mestu.