Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

21 Jun
Nedeľa 19:00 - 23:00

Trvanie 120 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 5 / rezervácie € 6 / na mieste

ASTRONAUTALIS & LIVE BAND /USA/ + BEST OF FEST ANČA
365form_astro Víťazný výber siedmeho ročníka medzinárodného festivalu animácie Fest Anča, ktorý pred koncertom uvidíte, je platformou prinášajúcou na Slovensku kvalitnú animáciu pre dospelých všade tam, kde je o ňu záujem. Naša projekcia pozostáva z tých najlepších filmov aktuálneho ročníka. Porota zložená z medzinárodných hostí udelila tento rok ocenenia v štyroch kategóriách. Uvidíte teda to najlepšie z krátkej animácie, študentských filmov, videoklipov a filmov pre deti. Vo výbere sa taktiež nachádzajú aj snímky ocenené špeciálnym uznaním, teda tie, ktoré iba o vlas unikli cenám vo svojich kategóriách. Nasledujúcich trinásť filmov zastupuje ďalšie desiatky porovnateľne kvalitných diel, naša selekcia prešla výberom z vyše 1076 prihlásených filmov zo 70 krajín sveta. Medzinárodný festival animácie Fest Anča sa odohráva každé leto v Žiline, vo výnimočnom kultúrnom priestore Stanice Záriečie a jej okolí.
Astronautalis & live band
Astronautalis (Us, Fake Four), vlastným menom Charles Andrew Bothwell, je americký hip-hopový umelec. Označením umelec sa v jeho prípade naozaj nepreháňa, pretože hip hop mieša s blues, indie a electrom. Mnohí ho opisujú ako „Becka mladšej generácie, ktorý bol ovplyvnený viac hip hopom“. Astronautalis študoval réžiu, takže niekedy jeho vystúpenia pôsobia ako talkin´blues show s freestyle rapom, kedy improvizuje a zapája do svojich textov aj publikum.
www.astronautalis.com