Klub
Archív

Newsletter

Prihláste sa do Lúč-mailing listu, aby ste mohli pravidelne dostávať informácie o programe alebo vyhrať lístky na vybrané akcie.

PODPORA

Spustili sme kampaň.

WWW.KOLOMAZ.SK


 

20 Feb
Piatok 22:00 - 04:00

Trvanie 360 min

Miesto Klub Lúč

Vstupné € 3 / rezervácie € 4 / na mieste

CONSISTENCE!: ZLATOMIL /CZ/ + KEVI ANAVI /SK/
365zlatomil KEVI ANAVI (BA)
je DJka a producentka, ktorá už desať rokov roztáča gramofóny a na nich house a techno. Jej dlhoročná snaha bola nedávno odmenená medzinárodným úspechom v podobe vydania skladby na americkom labeli krstného otca elektroniky Kevina Saundersona - KMS Records, na ktorom vydáva svetová špička ako Luciano, Carl Craig, Simian Mobile Disco či Kevin Saunderson. Kevi Anavi má za sebou hrania v bratislavských kluboch Subclub a Radosť, ale i v Česku, Maďarsku či UK.
https://soundcloud.com/kevianavi
http://www.mixcloud.com/kevianavi/
ZLATOMIL (CZ)
"...je hudební someliér z jižního cípu Moravy. Jeho rozpětí hudebního vkusu je širší než kdejaký vinohrad. Má rád hudební odrůdy v koncovce chuti kořenité, postavené jak na rovných, tak zlomených beatech. Díky tomu jsou jeho multistylové sety vysoce extraktivní, protkané pestrými žánry, s důrazem na příběhovost, kadenci konkrétních tracků, s optimálním obsahem kyselin..."
https://soundcloud.com/zlatomil
http://www.mixcloud.com/zlatomil/
fiLo (TNT_Crew)
sa venuje DJingu od čias klubu Leeloo Station (2006). Hral vo viacerých kluboch na Slovensku ale aj Českej republike. Zahral si na festivale Electronic Beats v Bratislave, účinkoval v Rádiu_FM, je členom trenčianskej TNT_Crew a taktiež je organizátorom akcie Consistence, ktorá sa koná v Klube Lúč.
https://soundcloud.com/filo_tnt
http://www.mixcloud.com/filotnt/